Kristjan Verbič


Kristjan Verbič

Volitve v Državni zbor Republike Slovenije 2004


Na volitvah v Državni zbor Republike Slovenije 2004 se je Kristjan Verbič - sicer tik pred rokom za oddajo kandidatur, a po tehtnem premisleku in na podlagi skrbne ocene možnosti in povabil, predvsem pa kredibilnosti, prioritet, programov in orientacije posameznih političnih strank - vendarle odločil ponovno sodelovati. Pri tem je, kot neodvisni kandidat na listi stranke Slovenija je naša v ljubljanski Šiški, prejel 2,1 odstotka glasov, za kar se svojim številnim volivcem in podpornikom iskreno zahvaljuje. Hkrati Kristjan Verbič zagotavlja: "Tudi v prihodnje si bom prizadeval za vzpostavitev alternative megleni sivini političnega prostora ter uveljavitev konstruktivne in odgovorne politike, usmerjene v reševanje - na pa v ustvarjanje - problemov, politike v interesu skupnosti in slehernika, ne pa zgolj peščice oziroma oligarhične politične elite."


Kristjan Verbič v Šiški kandidira za poslanca Državni zbor


in vas vabi na prijetno druženje ob predvolilnem golažu ter okrepčilu:
v petek, 1. oktobra 2004, ob 18.00 v Športni bar Lepa Žoga (Celovška 43, ob parku Tivoli); v kasnejših urah pa na predvolilno zdravico in zabavo v pub Franci na balanci (Vodnikova 155).

V soboto, 25. septembra 2004, od 15. ure dalje, vas SJN Ljubljana vabi ob Grad Fužine na predvolilni golaž, atraktivna športna tekmovanja in koncert Vilija Resnika s skupino.

Vse od 21. septembra pa do 1. oktobra 2004 vas Kristjan Verbič vabi tudi na obisk predvolilne stojnice na Trgu prekomorskih delovnih brigad (pred nekdanjim Kino Šiška), kjer se bodo preko desetih dni oglasili njegovi številni prijatelji glasbeniki in igralci: Gregor Bakovič, Dadi Daz, Marko Derganc - Dergi, Braco Doblekar, Boštjan Gombač, Peter Lovšin, Tomaž Pengov, Uroš Potočnik, Gregor Skočir in mnogi drugi.


Kristjan Verbič - SJN
Utrip predvolilne kampanje Kristjana Verbiča.

Kristjan verbič - ŠOU
Zanimivost: volilni spot ŠOU iz leta 1992.
Avtorja: Janko Badovinac in Kristjan Verbič


Volitve v Državni Zbor 2004 - Kristjan Verbič - 9


Glasba

Naj bo nov dan
Pretoči (mp3-3,75MB)

Zavihajmo rokave
Pretoči (mp3-4,00MB)


 
Kristjan verbič Bibliografija Civilna Družba Dokumenti Kristjan verbič - Glasba Literatura Prireditve ŠOU Srečanja Znanost Video SMS Volitve 96